Skip to content

Teksten en schrijfcoaching

Zoek je een tekstschrijver op het gebied van erfgoed, zorg of verduurzaming? Op deze terreinen ben ik goed ingevoerd. Voor tal van organisaties lever ik teksten. Voor websites, advertorials etc. Ik ben specialist op het gebied van erfgoed, verduurzaming en zorg. Drie terreinen die ogenschijnlijk niets met elkaar te maken hebben, maar verbonden zijn door de menselijke factor. Erfgoed en zorg draaien om mensen, om verbinding, om verhalen. En ook voor verduurzaming geldt dat dit niet kan zonder oog voor de menselijke component.

Wil je zelf beter leren schrijven of kan je team wel wat ondersteuning gebruiken? Ik begeleid ook mensen bij het schrijven van stukken. Van trainingen voor het beter schrijven van brieven tot scriptiebegeleiding.

Ik ben specialist op het gebied van erfgoed, duurzaamheid en zorg.

Scriptiebegeleiding: coach, stok achter de deur en redacteur

Bij scriptiebegeleiding gaat het bij uitstek om een tekst die jij alleen zelf kan schrijven. Je hebt er een hele studie opzitten, je hebt verschillende hordes genomen en nu rest alleen nog dat ene laatste werkstuk. Dat kan soms een behoorlijke hobbel worden. Samen zoeken we uit waarom dit laatste stukje zo ingewikkeld voor je is. We maken een werkplan, waardoor je stap voor stap een compleet werkstuk bij elkaar schrijft. Ik beoordeel niet de inhoud, maar ik zorg er wel voor dat er geen rare schrijffouten in je stuk zitten en ik help je bij een logische opbouw van je stuk.

Erna Oosterveen_online-2152-1

Klanten voor mijn teksten zijn onder andere:

Wil je weten of ik wat voor je kan betekenen? Bel of mail!