Skip to content

Coaching en training

Heb jij behoefte aan een luisterend oor, een klankbord, iemand die ziet waar jij tegenaan loopt, die je helpt om stil te staan als dat nodig is en stappen te zetten wanneer je eraan toe bent? Als coach loop ik een tijdje met je op. Soms zelfs letterlijk, wanneer je kiest voor wandelcoaching.

Worstel je met vragen rondom je loopbaan, relaties, vriendschappen, het leven? Ik kan je begeleiden bij allerlei vragen waar je tegenaan loopt. Ik heb daarvoor verschillende methodes waar je wat aan kan hebben. We kunnen werken in de natuur of in een museum met kunst als middel. Maar ook aan de keukentafel. In gesprek, met schrijf- of denkoefeningen, of al wandelend met tussendoor mindfulness, kom je tot inzichten waar je weer mee verder kunt.

Als coach loop ik een tijdje met je op.

Naast individuele coaching bied ik ook teamcoaching aan. Dat kunnen duo’s zijn die graag beter willen samenwerken, maar ook hele afdelingen. Ik maak hiervoor programma’s op maat. Verder geef ik communicatietraining aan teams die beter willen leren communiceren: met elkaar, met cliënten, met mantelzorgers en naasten, met vrijwilligers.

Mijn aanpak is altijd grondig, maar ook relativerend. Er mag gelachen worden!

Erna Oosterveen_online_2293-1
 

Klanten die eerder gebruik maakten van mijn coaching- en trainingdiensten zijn onder meer:

Wil je vrijblijvend kennis maken? Bel of mail me dan, dan kijken we of we samen aan de slag kunnen!