Skip to content

Doorleven

Doorleven na een grote gebeurtenis, zoals het verlies van een naaste, het verlies van je gezondheid of van je baan, dat vraagt heel wat van een mens. Je hebt ‘rouwarbeid’ te verrichten. Dat betekent dat je stil moet staan bij je verdriet, je moet het doorleven. Tegelijkertijd gaat het leven ook gewoon door, dat betekent dus doorleven. Maar hoe dan? Wanneer je bij je rouwarbeid een steuntje in je rug kan gebruiken, help ik je graag.

Specialisatie coaching bij kanker

Ik ben gespecialiseerd in ‘coaching bij kanker’. De impact van kanker op je leven kan groter zijn, dan je in eerste instantie had verwacht. En het hersteltraject zit soms vol met hobbels. Veel mensen willen na hun behandeling gewoon weer door,  het leven oppakken waar het stopte. Voor de één gaat dat makkelijker dan de voor de ander.

Je hebt rouwarbeid te verrichten.

Ik heb hierover een boek geschreven, ik heb tientallen mensen geïnterviewd over hoe ze het leven weer oppakten. Met de ervaringskennis van deze mensen en die van mijzelf (als professioneel coach en als (ex) patiënt) kan ik je tot steun zijn bij je zoektocht.

Doorleven